U  

Algemeen

Ons vakantiehuis Casa Limão ligt in het mooie dorp Azinhal, een pittoresk dorp in de glooiende heuvels van de Oost-Algarve. Casa Limão is van alle gemakken voorzien om zowel in de zomer als ook in de winter te verblijven. De overwinteraar kan genieten van het zeer milde klimaat in de winter, de vele zonnige dagen en de gemakken van het huis om lekker beschut in de zon te kunnen zitten. Ook het dorp is zeer levendig in de winter omdat er veel Portugezen wonen.

Het dorp is omringt door wandelroutes en ligt vlakbij de grensrivier Rio Guadiana. Op 10 minuten afstand ligt, in het natuurreservaat Sapo en de zoutvlaktes, het stadje Castro Marim. Behalve kastelen en flamingo's treft u in dit prachtige natuurgebied ook twee schitterende Golfcourses. Op nog geen 5 minuten verder bent u in de levendige maar nog steeds authentieke badplaats Vila Real de Santo Antonio met zijn grote jachthaven. Voor de liefhebbers is ook het brede zandstrand van Monte Gordo binnen 20 minuten te bereiken. Heeft u zin in Spaanse tapas dan bent u in 15 min over de brug in het typische Spaanse stadje Ayamonte. Zelfs de prachtige Spaanse stad Sevilla is binnen 1,5 uur te bereiken.

Ons favoriete uitje is om langs de rivier omhoog te rijden en de prachtig gelegen rivierplaatsen Alcoutim en Mertola te bezoeken, met als tussenstop Bar O Rio in Guerreiros do Rio, heerlijk een kopje koffie met uitzicht op de zeilbootjes.

De centrale ligging van het dorp Azinhal is een perfecte uitvalsbasis om dit prachtige stukje Oost Algarve te bezoeken. Of u nu wandelt, fietst of liever met de auto erop uit trekt, u zult vakantie vieren zoals vakantie bedoeld is !


 
 
 
 
E-mailen
Bellen