U  

Nuttige links en informatie

 

Lokale markten

Azinhal, laatste zondag van de maand

Castro Marim, 2de zaterdag van de maand

Vila Nova de Cacela, 3de zondag van de maand


Algemene informatie

https://www.visitalgarve.pt/pt/default.aspx


Evenementen 


https://cm-castromarim.pt/info/eventos

https://www.cm-vrsa.pt/pt/61/Agenda%20Cultural/boletim.aspx


Rivercruises Guadiana

https://riosultravel.com/pt/tour/cruzeiro-no-rio-guadiana/

https://www.civitatis.com/en/vila-real-de-santo-antonio/guadiana-river-cruise/


Fietsverhuur

https://www.listnride.com/vila-real-de-santo-antonio/


Busdiensten

https://vamusalgarve.pt/#/


Taxi

https://www.nunoromaotaxi.com/


GOLF

Castro Marim GOLFE & COUNTRY CLUB

Op slechts 9 km van Casa Limão ligt de Castro Marim Golfe & Country Club, opgericht in 1992 door Willem van Kooten, voormalig radioster Joost den Draaijer. De baan is onderdeel van een project van ongekende kwaliteit, dat ontworpen is om een unieke vorm van ontspanning te bieden. De ligging is bevoorrecht in het rustige Sotavento (oostelijke deel) van de Algarve. De baan heeft fantastische vergezichten over de Atlantische Oceaan, de rivier Guadiana en het natuurreservaat. Bij het ontwerp van de genoemde "Atlantic Course" is gebruik gemaakt van de natuurlijke glooiingen van de bergen en het is voorzien van decoratieve meren. De fairways werden met Bermuda gras ingezaaid en de greens met het nieuwe gras Penn A4.
Wat Castro Marim Golfe & Country Club zo speciaal maakt, is de zeldzame combinatie, in een unieke plaats, van belangrijke factoren als historie, cultuur, natuur, rivier, zee, strand en sport met een dienstverlening en kwaliteit die onovertroffen zijn.
Drie lussen van negen holes, ontworpen door Terry Murray, The Grouse (9 holes, par 36, 2890 meter), The Atlantic (9 holes, par 36, 2368 meter) en The Guadiana (9 holes, par 37, 2574 meter), vormen deze aantrekkelijke golfbaan. Het biedt golfers de benijdenswaardige keuze om een van de twee, 18-holes combinaties te spelen.

http://www.castromarimgolfe.com
Tel. 00351 281 510 330


QUINTA DO VALE GOLF
Op dezelfde afstand van Casa Limão ligt de golfbaan Quinta do Vale. Severiano Ballesteros ontwierp hier een baan dat elk type speler zou moeten aantrekken en behagen. De baan is compleet geïntegreerd in het natuurlijke landschap en alhoewel het redelijk vlak begint, wordt het tweede stuk van de baan toch heuvelachtiger. De typische parkbaan ligt op een grotendeels open terrein met af en toe zicht op de Guadiana rivier. De fairways zijn eerder aan de brede kant, ideaal voor de beginnende golfer. De verschillende doglegs en waterpartijen zorgen voor een uitdaging voor de geoefende speler (18 holes, par 72, 6208 meter).

https://www.quintadovalegolf.com
Tel. 00351 281531 615 
 
 
 
E-mailen
Bellen